Welcome, Investor! [ Register | Staff loginrss  |  tw

Customer Reviews

review

What some of our client’s say about us:

Agent

Mar 13, 2014 by Nor Azri abd Karim
From: Johor 

Salam all;-)/hi Tmn nusantara n nusabayu house for rent n sales area hot market at nusajaya Johor-nor azri017-7126881


rumah lelong johor

Feb 07, 2013 by Ahmad sofian
From: Kulai,johor 

Pada mulanya ingin mencari rumah untuk dijual tapi terjumpa website lelongbank.com nie,minat pada sebuah rumah di taman universiti dan hubungi mereka dan diterangkan dgn terperinci akhirnya berjaya menang bid pd harga yg relevan memandangkan harga rumah di johor bahru nie terlalu tinggi sekarang ini.

Terima Kasih Lelongbank.com dan sy akan sharekn experience bersama anda kepada kawan2 yg lain.


Berminat Dalam Hartanah Johor

Dec 16, 2012 by Iskandar
From: UAE 

Penerangan yang jelas,tggu sy balik ke malaysia untuk mengikuti pelaburan hartanah seperti yg anda bincangkan.Cukup teruja.terima kasih lelongbank.com


Pelaburan hartanah johor

Oct 28, 2012 by Maslinda Ahmad
From: Johor bahru 

Percubaan membeli hartanah lelong kali kedua mendatangkan hasil. Memang berbaloi serta berterima kasih kepada En.Suhaimi & En.rashid memberi penerangan dan kesedaran berkaitan pelaburan hartanah yg begitu mengutungkan.

Teruskan usaha anda dan selamat berjaya dengan segala usaha dan penat lelah anda dari kami sekeluarga - Maslinda Ahmad -


Harapan penuh debaran

Oct 20, 2012 by Ahmad
From: Perak 

pertama kali terlibat dalam rumah lelong,nak cuba pada mulanya..alhamdulilah berhasil membeli sebiji rumah flat taman cendana,tapi debaran dia mcm menunggu kelahiran bayi pertama pula.rumah tersebut nnti setelah selesai semua urusan akan disewakan kepada penyewa.

Terima Kasih lelongbank.com serta en.suhaimi dan en.rashid.


Pelaburan Hartanah Johor

Sep 16, 2012 by En.Faez
From: Johor 

Pada mulanya saya tercari2 pulangan pelaburan apa yg terbaik....setelah berjumpa dgn team lelongbank.com saya yakin hartanah antara pelaburan terbaik masakini....

terima kasih lelongbank.com kerana merealisasikan impian saya dalam pelaburan hartanah ini.

saya bercadang meneruskan pelaburan hartanah ini bersama lelongbank.com untuk rumah ketiga


mudah berurusan

Jul 31, 2012 by Alia
From: Selangor 

senang dan mudah berurusan dan pelbagai info dpt dipelajari.

Pelan pelaburan rumah yg boleh menjana keuntungan...

plan untuk beli rumah kedua pula...

terima kasih lelongbank....


Kami Dapat Rumah Idaman Kami..

Jul 10, 2012 by Lee Consultant, Singapore
From: Singapore 

Terima Kasih Lelongbank.com...dgn bantuan anda kami dapat rumah yang kami idamkan di kawasan setia tropika....

Rumah Lelong Is The Best Investment...


Lelong Tmn.Universiti

Jul 04, 2012 by En.Hazri Ishak, Selangor

Terima Kasih lelongbank,kerana dapatkan rumah kedua kami di Taman Universiti.

Harga rumah masih jauh dibawah pasaran semasa.


Terima Kasih Lelong Bank

Jul 02, 2012 by Norizam, Johor Bahru

Saya sebelum ini tak tahu berkaitan rumah lelong mcmnie, selepas terjumpa website ini dan buat appoinment berkaitan sebuah rumah lelong di taman kota jaya,terus masuk lelong dan alhamdullilah sempurna semua dan dpt beli rumah siap renovate pd harga dibawah harga semasa.

Terima Kasih kpd En.Rashid Dan En.Suhaimi


Rumah Lelong Bank Johor - Portal Carian Rumah Lelong Di Johor No.22-01, Jalan Titiwangsa 4, Taman Tampoi Indah Johor Bahru Johor, 81200 Malaysia 5.0 5.0 13 13 Salam all;-)/hi Tmn nusantara n nusabayu house for rent n sales area hot market at nusajaya Johor-nor azri017-7126881
Page:
12

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

17 Responses to “Customer Reviews”

  1. Salam admin,
    Boleh kah sya membeli terus rumah tersebut menggunakan akaun kedua kwsp sya? Adakah sya perlu menyediakan depo 10% & balance pembayaran menggunakan KWSP akaun ke-dua?

  2. salam,
    boleh ke sy beli rumah kos rendah yg kene lelong?

  3. Salam..encik admin, saya nak tanya tentang syarat auction yang dipaparkan di website encik.
    Saya difahamkan pembeli perlu menyediakan 10% deposit dalam bentuk overdraf bank untuk membida rumah yang dipilih. Jika saya membuat overdraf bank sebanyak 10.01% dari harga yang ditetapkan, adakah bidaan saya ditolak serta merta??
    Mohon pencerahan encik admin. Terima kasih.

    • Wasalam Siti,

      Bank draft sebanyak 10% @ 5% telah ditetapkan oleh pihak yg melelong hartanah tersebut,jadi jika anda membuat bank draft lebih @ kurg dri yg ditetapkan permohonan anda untuk sertai bidaan tersebut akan ditolak

      Terima Kasih

  4. Salam..encik admin, sy nak tumpang tanya berkenaan syarat auction.
    Difahamkan dari website encik pembeli harus menyediakan 10% deposit secara overdraf bank. Sekiranya saya menyediakan overdraf nak 10.01%, adakah bid sy akan ditolak serta-merta?Mohon penjelasan.

  5. tmn nusantara gelang patah house for rent or sales ramai tenant or buyer stby-nor azri0177126881;-)

  6. loan in singapore on July 22, 2013 @ 1:22 pm

    I want to point out my passion for your kind-heartedness giving support to persons who really
    want assistance with this particular concept. Your special commitment to
    passing the solution up and down turned out to be exceedingly effective and has truly made many people much
    like me to achieve their dreams. Your own useful
    facts implies this much a person like me and still more to my mates.

    With thanks; from everyone of us.

  7. Rasanya tak ada no rumah 01-07 blok L kat Permas Jaya. Sebab flat kat situ sampai tingkat 5 je. harap semak balik.

  8. berminat untuk beli rumah lelong di kawasan skudai tp mcm mne cre nye bole hubugi sy x
    di 0127390147 -pn.ida

  9. berminat untuk membeli rumah di taman wawasan kelapa sawit…dengan siapa saya perlu hubung…

  10. mohd sabri on July 29, 2012 @ 10:04 pm

    salam.-sya ingin menbli rmh lelongn bank kat kota masai tpi sya x thu sngt cranya mcmne nk dptkn rmh tu.?

    • Salam En.Mohd Sabri…sila hubungi no yg tertera untuk penerangan lanjut segala prosedur dalam pembelian hartanah lelong tersebut…

      Boleh Hubungi :

      Rashid Abdul : 011-19737060
      Suhaimi : 014-2789061

  11. mohd azuan bin mohd saifillah on July 19, 2012 @ 6:56 pm

    i’m interested nk beli rumah,sy nie br berpindah dr genting highlands ke jb,skang sy bekerja di singapura dlm tempoh br sebulan?,so sy nk tanye mcm mane sy nk beli rumah?berapa harga rumah yg mampu bleh sy beli?ape syarat2nye?bleh x en.rashid ngan en.suhaimi membantu sy?sy confuse….

Leave a Reply

Current day month ye@r *

mortgage loan calculator

Sponsored

Recent Auction